Webbhotell

I vårt webbhotellpaket ingår alltid epost utan extra kostnad, och du kan välja mellan ett antal olika paket som framgår av prislistan.

Normalt placerar vi alla webbplatser på någon av våra serverdatorer med Linux som operativsystem, och världens mest använda webbserver Apache. Över 60% av världens alla webbsidor hanteras av dessa program! Men om du vill, så kan vi även erbjuda Microsoft IIS. Vi har drivit webbhotell sedan 1995 så hos oss kan du känna dig trygg. Att våra serverdatorer är driftsäkra kan du kontrollera på vår startsida. Klicka på “Server Uptime” så visas historiken.

Som databas finns både MySQL och Microsoft SQL Server. Och naturligtvis erbjuder vi PHP respektive ASP på de olika plattformarna. Dessutom besöksstatistik för webbplatser, obegränsat antal e-postadresser, e-post via POP/IMAP/webbmail, antivirus och spamskydd ingår också.

Behöver du hjälp att installera WordPress, Joomla eller något annat CMS-system så hjälper vi gärna till med det. Har du andra behov som tex webbdesign, programmering, databaser mm, så kan vi oftast vidarebefodra detta till någon av våra samarbetspartners. Så tveka inte att ta kontakt och diskutera dina behov.

Här är inget krångel med uppsägning. Om du inte betalar inom 30 dagar får du en påminnelse sedan stänger vi ditt konto utan vidare krav. Med andra ord är det riskfritt att testa oss! Du kan dessutom välja avtalstid/fakturaperiod månad, kvartal eller år.